AV-laitteiden vuokraus ja myynti

Kauttamme saat tunnetut ja luotettavat valaisu-, ääni- sekä videotuotteet

Vuokraamme ja myymme laajan valikoiman tunnettuja AV-laitteita aina pienen puheäänen mahdollistavista laitteista suuren festariluokan kattaukseen. 

Vuokraus

Mikäli sinulla on taito käyttää esitystekniikan uusimpia laitteita, vuokrauspalvelumme on sinua varten. Käytössämme on laaja valikoima erilaisiin juhliin sopivia äänijärjestelmiä, valaistustarvikkeita ja erikoistehosteita. Tarjoamme aina myös käyttökoulutuksen kalustoomme.

Vuokrakalustomme nouto- ja palautusajankohtamme ovat joustavat. Tarvittaessa toimitamme kaluston tapahtumapaikallesi. Kalustomme myös uudistuu jatkuvasti, joten alan erityislaitteistoa on saatavilla monipuolisesti.

Kerro meille, millaisia AV-laitteita tarvitset - me autamme tilaisuuteesi sopivissa laitevalinnoissa.  

Myynti

Meillä on laaja alan valikoima uusinta esitysteknistä kalustoa. Asiantuntijamme osaavat opastaa juuri tarpeisiisi sopivissa, käyttömukavuudeltaan parhaissa kalustohankinnoissa. Edustamme alan huippumerkkejä mm. Sennheiser, RCF, Robe, Martin sekä AKG. Myymme myös muita merkkejä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Meiltä saat äänitekniikkaan tehokkaat kaiuttimet sekä mikrofonit ja tarvittavat valaisimet. Kaiuttimia ostaessasi voit koekuunnella laitteiston toimipaikassamme. 

Monimerkkiosaamisen lisäksi tarjoamme kattavan lisätarvikemyynnin sisältäen polttimot, värikalvot, efektinesteet ja kiinnitysvälineet. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!